Sagraments

Què són els Sagraments?

Els Sagraments són manifestacions visibles que mostren la Gràcia de Déu. A l’Església tenim 7 sagraments: 

  1. Baptisme

Aquest és el primer sagrament que es rep. És necessari per a rebre la resta, ja que ens fa cristians i membres de l’Església. Només es pot rebre un cop.

  1. Confessió

Moltes vegades quan ens enfadem o discutim amb els altres, ens quedem penedits i  necessitem disculpar-nos. Amb aquest sagrament ens reconciliem amb Déu i se’ns dona l’ajuda necessària per a actuar amb rectitud. Es pot rebre tantes vegades com es vulgui.

  1. Eucaristia

Es viu el sacrifici de Jesús (Fill de Déu) pels homes. Es transforma el pa i el vi en el Cos i la Sang de Jesús. A través d’aquest pa se’ns ajuda a ser bons cristians. Es pot rebre tantes vegades com es vulgui.

 

  1. Confirmació

En aquest sagrament es rep la força de Déu per a viure de forma coherent el missatge de Jesús. Només es pot rebre un cop.

  1. Matrimoni

És un sagrament on s’uneixen un home i una dona que volen una vida en comú, proposant-se ser generosos i fidels al seu compromís d’amor.

  1. Ordre Sacerdotal

Sagrament mitjançant el qual alguns homes decideixen entregar lliurement la seva vida al servei de Déu i de l’Església.

  1. Unció dels malalts

El reben les persones malaltes o ancians que necessiten la força per a preparar-se per a la vida eterna. Es pot rebre tantes vegades com es vulgui. Sol ser l’últim.

Rebre algun sagrament a la parròquia

Per a rebre la primera comunió, la confirmació o el baptisme en adults, es realitzen cursos de catequesi . En cas de voler batejar un infant, rebre el matrimoni o celebrar unes exèquies, contacteu amb el despatx parroquial. Els batejos es poden fer en qualsevol moment de l’any excepte durant les setmanes de quaresma.

Horaris de missa

Feiners de dilluns a divendres 9.30h

Dissabte 20h

Diumenge 10h i 12h


Contacte

santfeliu271@arqbcn.cat

Plaça de l’Ajuntament, 13

93 555 23 91


Enllaços

Arquebisbat de Barcelona

Evangeli del dia


caCatalà