Inscripcions catequesi curs 2023-2024

Les inscripcions pel curs de catequesi 2023-2024 es podran fer fins l’1 d’octubre a través del formulari adjuntat en aquesta notícia. Aquest formulari servirà tant per inscriure els infants a catequesi de primera comunió com confirmació. Per als adults que vulguin apuntar-se per preparar la confirmació o algun altre sagrament, contacteu directament amb el mail catequistesalella@gmail.com

Els recordem que oferim un curs d’iniciació per als infants més petits i els posteriors cursos per preparar la Primera Comunió. Una vegada feta la Primera Comunió, poden apuntar als seus fills als cursos de post-comunió i per preparar la Confirmació.

A més a més, també s’ofereix catequesi per a adults que vulguin preparar tant el Baptisme, la Primera Comunió o la Confirmació. Actualment contem amb un petit grup d’adults que rep formació cristiana per preparar la Confirmació amb el mateix horari que la catequesi d’infants.

La catequesi s’imparteix els diumenges de 10.30 a 12 h als locals parroquials. El primer diumenge de mes té lloc la Missa Familiar, d’assistència obligatòria per a totes les famílies, però especialment per als nens i nenes que preparen l’últim any de comunió o confirmació. A més a més, al llarg del curs realitzem diverses activitats que s’explicaran més endavant.

Per a pagar les despeses d’electricitat, neteja i el material que es fa servir, demanem una aportació de 30€ per cada persona inscrita. Aquest import caldrà abonar-lo seguint les instruccions del mateix formulari d’inscripció. És important que si es fa per transferència bancària s’indiqui en l’assumpte CATEQUESI + NOM de l’INFANT i s’enviï el comprovant a catequistesalella@gmail.com.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb l’equip de catequistes al mail catequistesalella@gmail.com, amb la parròquia o trucant al 93 555 23 91

Passat el període d’inscripcions, es convocarà a totes les famílies a una reunió per donar els detalls del curs i poder tenir un primer contacte. El diumenge 1 d’octubre donarem inici al curs amb la primera missa familiar.

Formulari d’inscripció:


Publicada

a

Etiquetes:

caCatalà