La Parròquia Avui – Revista Alella maig-juny núm. 389

La Pasqua és el període de 50 dies des de Diumenge de Resurrecció al Diumenge de Pentecosta, també dit de Pasqua Granada i que enguany vàrem celebrar el 19 de maig. Amb la fi de la Pasqua, diverses ciutats del nostre entorn entomen festes amb catifes de flors o l’ou com balla que se celebren al voltant del dijous de Corpus Christi, festivitat dedicada a l’adoració del cos de Cist present en el sagrament de l’eucaristia. Aquesta festivitat va ser instruïda pel papa Urbà IV com a celebració pública del cos de Crist, es feien processons amb la sagrada forma.

A la parròquia aquests són uns mesos de molta activitat. Passada la Setmana Santa, el passat 10 de maig celebràrem la Pasqua Arxiprestal al Santuari de la Cisa juntament amb la resta de parròquies que formen l’arxiprestat. A més a més, superat el curs ve l’hora de celebrar batejos, primeres comunions i confirmacions. Enguany les primeres comunions les celebrarem el proper 1 de juny, però no hi haurà confirmacions a Alella donat que enguany van celebrar-se a St. Pere de Masnou amb el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. David Abadías.

Acabat el curs, el grup de catequistes inicia les preparacions pel curs vinent, que començarà com cada any a l’octubre. Les inscripcions, com aquest any, es faran a través del web esglesiadalella.com fins a finals de setembre. Recomanem a les famílies que estiguin atentes a les informacions que es donaran a través del web, la comunitat de Whatsapp i els taulers de l’Església.

Passada la Pasqua, les comunions, batejos i tot el moviment d’aquests mesos, entrarem en el període de durant l’any i amb l’estiu els diferents grups parroquials es podran prendre unes merescudes vacances. Això serà, però, una vegada celebrada la festa major en honor a Sant Feliu que venerem l’1 d’agost. En el seu honor, celebrarem l’habitual missa solemne a les 12 del migdia acompanyats de la Coral Joia d’Alella.

Bon estiu i bona Festa Major de Sant Feliu!

Celebració del Diumenge de Rams amb els nens de catequesi.

Publicada

a

,

Etiquetes:

caCatalà